Ontdek de magie van haarverlenging en haaraanvulling bij
kapsalon La Kim

Bij kapsalon La Kim kun je terecht voor hairextensions van Great Lengths en Dante Couture. Merken van wereldklasse en dat is niet zomaar. De kwaliteit van deze extensions is zeer hoog en ze zijn bovendien gemaakt van echt haar. Of je nu een haarverlenging of haaraanvulling wilt, of je nu op zoek bent naar extra lengte, dikte of een nieuwe kleur, onze natuurlijke hairextensions maken het mogelijk.

Great Lengths hairextensions: natuurlijke pracht

Ontdek de magie van Great Lengths hairextensions, een revolutie in natuurlijke haarverlenging en haaraanvulling die ook voor jou beschikbaar is. De extensions zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit natuurlijk haar. Great Lengths hairextensions kun je hergebruiken, keer op keer. Ze bieden tal van voordelen, waaronder:

  • Onzichtbare extensions: een naadloze blend met je eigen haar.
  • Hoog draagcomfort: voel je comfortabel met de extensions, de hele dag door.
  • Natuurlijke look: je haar valt alsof het van jezelf is.
  • Stevige verbindingen: duurzame en betrouwbare bevestiging.
  • Snel veel volume: creëer snel veel volume en elk gewenst model.

 

Dante Couture haarverlenging: snel en eenvoudig én voor ieder haartype!

Wil je binnen een mum van tijd genieten van prachtig lang haar of een volle haardos? Dat kan met Dante Couture haarverlenging. Je kunt je kapsel razendsnel verlengen of verdikken. Dit kost je slechts één minuut! Het werkt heel eenvoudig met een onzichtbaar draadje dat tussen je eigen haar verdwijnt. Al onze haarverlengingen zijn gemaakt van hoogwaardig écht haar, en we kunnen ze naar wens knippen en stylen. Dante Couture is populair voor dagelijks gebruik, maar ook perfect om een prachtig bruidskapsel mee te creëren. Bovendien: Dante Couture is geschikt voor ieder haartype!

Maak een afspraak bij Kapsalon La Kim in Scherpenzeel

Wil je graag een afspraak maken? Aarzel niet en bel vandaag nog naar 033 – 258 9043, of maak eenvoudig online een afspraak. Onze haarstylistes staan met veel plezier voor je klaar!