Volg LAKIM.

Haarverlenging met hairextensions Scherpenzeel

Kapsalon La Kim vervult al uw haarwensen. Of het nu gaat om haarverlenging of haaraanvulling, wij maken er iets moois van. Dankzij onze hairextensions creëren wij alle trendy kapsels in de lengte, dikte en kleur die u graag wilt. Met een prachtig vol volume waar elke vrouw van droomt. Kies voor een creatieve look of juist voor eenvoudig vrouwelijk. Wij werken in onze kapsalon met de hairextensions van Great Lengths en Dante Couture. Stuk voor stuk merken van wereldklasse. Zo bent u altijd verzekerd van succes.

Great Lengths hairextensions

Ervaar ook de magie van Great Lengths hairextensions. Een ware revolutie op het gebied van natuurlijke haarverlenging en haaraanvulling. Ook voor u. De strengen zijn gemaakt van natuurlijk haar van de hoogste kwaliteit, dus geen haar van Chinese makelij dat het na enkele wasbeurten laat afweten. Hairextensions van Great Lengths kunt u wél keer op keer gebruiken. Daarnaast hebben ze de volgende kwaliteiten:

  • Onzichtbare extensions
  • Hoog draagcomfort
  • Haar dat natuurlijk valt
  • Stevige verbindingen
  • Veel volume in korte tijd

Haarverlenging
Hairextensions Scherpenzeel
Haarverlenging Scherpenzeel

Dante Couture haarverlenging

Wilt u ook in een oogwenk een prachtige bos haar? Met Dante Couture haarverlenging kan dat. Ongeachte uw type haar. Razendsnel uw kapsel verlengen of voller maken binnen 1 minuut. Wie wil dat niet. Deze hairextension werkt super eenvoudig met een onzichtbaar draadje dat tussen uw eigen haar verdwijnt. Alle haarverlengingen zijn van echt haar van hoge kwaliteit. U kunt ze door ons laten knippen en modelleren naar uw eigen wens. Het merk is populair voor dagelijks gebruik, maar ook om een beeldschoon bruidskapsel mee te creëren.

Wilt u een afspraak maken of een arrangement boeken? Bel dan vandaag nog 033 258 9043 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kapsalon La Kim… altijd inspirerend