Kapsalon La Kim: jouw haarspecialist in Scherpenzeel

Welkom bij Kapsalon La Kim. Bij ons is creatieve haarstyling een passie en hoge kwaliteit de norm. La Kim opende haar deuren in 2007, toen oprichtster Kim Veldhuizen, na een succesvolle carrière als haarstyliste bij de gerenommeerde kappersketen Cosmo, besloot haar eigen weg in te slaan. Ze vestigde haar kapperszaak aan de sfeervolle Dorpsstraat in Scherpenzeel.

Onze missie

In onze salon wordt de essentie van de Cosmo basis nog steeds gekoesterd. Kwaliteit, ongeëvenaarde service en persoonlijke aandacht voor jou, onze gewaardeerde klant, staan bij ons centraal. Onze missie is om jou te laten stralen en met een glimlach de deur uit te laten gaan omdat je verwachtingen zijn overtroffen.

De sfeer in onze kapsalon is warm en huiselijk en nodigt uit tot ontspanning en écht even ’tijd voor jezelf’.

Ons team

Wat begon als een bescheiden team van 2 kapsters, is uitgegroeid tot een dynamisch team van enthousiaste kappers, haarstylisten en -professionals. Onze medewerksters zijn niet alleen bekwaam en creatief, maar we blijven ons ook continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Bij Kapsalon La Kim ben je in goede handen voor een trendy kapsel!

Samenwerking met Jolan’s Beautysalon

Wij hebben het genoegen om samen te werken met Jolan’s Beautysalon, waar je terecht kunt voor schoonheidsverzorging, nagelverzorging en visagie. Zo kun je bij La Kim genieten van een compleet self-care en beauty moment.

Haarbehandelingen en producten

Bij Kapsalon La Kim verwelkomen we iedereen, volwassenen én kinderen, om zichzelf te trakteren op een scala aan haarbehandelingen en een leuk kapsel. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige knipbeurt of een speciale haarbehandeling, je bent welkom bij La Kim.

We werken met haarproducten van bekende merken zoals Schwarzkopf, Great Lengths, Farouk en Mediceuticals. Wij zijn ervan overtuigd dat het gebruik van hoogwaardige producten de kwaliteit van ons werk verhoogt en dat we daarmee ook onze klanten super blij maken.

Expertise en specials

Je kunt bij ons terecht voor reguliere behandelingen, maar ook voor haarverlenging en extensions. Ook bij haar- en hoofdhuidproblemen heten we je van harte welkom. De producten van Mediceuticals zetten we in voor mensen met medische problemen of haarproblemen door bijvoorbeeld chemotherapie.

Maak nu een afspraak bij Kapsalon La Kim

Bij Kapsalon La Kim draait alles om jou en jouw haar. Bel vandaag nog om een afspraak te maken op 033 – 258 9043, of gebruik onze handige online afspraakplanner. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze gezellige salon!