Volg LAKIM.

Over kapsalon La Kim

Kapsalon La Kim is in 2007 opgericht. Eigenaresse Kim Veldhuizen had nooit de droom om voor zichzelf te beginnen. Na een carrière als hairstyliste bij kappersketen Cosmo gooide ze toch het roer om. Zij vond in de Dorpsstraat van Scherpenzeel een geschikt pand en kapsalon La Kim was geboren. In haar eigen salon werkt Kim ook met de Cosmo basis. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor de klant vindt zij heel belangrijk.

Aanvankelijk bestond het team van kapsalon La Kim uit 2 medewerksters. Intussen is de onderneming uitgegroeid tot een groter formaat met 6 vlotte medewerksters. Zij volgen regelmatig bijscholingscursussen, zijn lekker creatief en altijd in voor nieuwe dingen. De kapsalon kenmerkt zich door de gezellige, huiselijke sfeer en inrichting en door de hoge mate van vakkennis en kwaliteit. Daarbij werkt La Kim samen met Jolan’s beautysalon voor uw schoonheidsverzorging, nagelverzorging en visagie.

Over kapsalon LaKim Scherpenzeel
Kapsalon Scherpenzeel
LaKim Scherpenzeel

Haarbehandelingen en haarproducten

Bij kapsalon La Kim kunnen heren, dames en kinderen klant worden. Naast uiteenlopende haarbehandelingen en specials kunt u er ook terecht voor haarproducten van bekende merken waaronder Schwarzkopf, Cloud Nine, Great Lengts, Farouk en Mediceuticals.

Kapsalon La Kim… altijd inspirerend