Volg JOLAN.

Producten Nimue, CND Shellac, Anastasia Renswoude

Jolan’s beautysalon in Renswoude werkt met topproducten van bekende merken als Nimue Skin Technology, Anastasia Beverly Hills en CND Shellac. Stuk voor stuk parels op het gebied van schoonheidsverzorging. Voor uw wenkbrauwen, nagels en huid. Kies uit onze speciale derma-cosmeticeuticals voor huidverbetering en huidverjonging. Of ga voor de perfecte wenkbrauwen zoals Hollywoodvrouwen deze dragen. Voelt u meer voor hippe nagels? Maak dan eens kennis met onze CND Shellac. Ontdek ook de geheimen van deze moderne schoonheidsproducten en laat u meevoeren op een ontspannende beautyreis.

CND Shellac voor moderne nagelverzorging

Kent u CND Shellac al? Dit product is een ware revolutie in de wereld van de nagelverzorging. De gepatenteerde UV3-technologie is zo bijzonder omdat het de kwaliteiten combineert met die van Colour&Effects nagellak. Alleen professionele salons voeren Shellac behandelingen uit.

Wat is CND Shellac en wat is het niet

CND Shellac is een power polish die u draagt als gel. Het is een dunne, flexibele polish die uw nagels een prachtige hoogglans geeft. Het is geen vervanger van kunstnagelbehandelingen of nagellak. Met Shellac verdwijnen uw afgebladderde nagels, lelijke nagelranden, scheurtjes en krassen als sneeuw voor de zon. U hebt er maar liefst 2 weken plezier van en het is verkrijgbaar in 47 modekleuren. Shellac kunnen wij ook combineren met nail art.

Anastasia Beverly Hills voor de mooiste wenkbrauwen

Wenkbrauwen laten uw gezicht spreken. Met de producten van wenkbrauw goeroe Anastasia hebt u altijd perfect gestylde wenkbrauwen. Zijn uw wenkbrauwen niet of nauwelijks zichtbaar of ontbreekt het goede model? Bij Jolan’s beautysalon hebben we daar een oplossing voor. Voortaan hebt ook u prachtig gekapte wenkbrauwen zoals sterren die dragen.

Het geheim van Anastasia

Anastasia is een wenkbrauwspecialiste die de basisverhoudingen van uw gezicht gebruikt als uitgangspunt voor de perfecte wenkbrauwen. Zij verwerkte deze in 5 stencils. In onze schoonheidssalon bepalen wij op basis van 3 meetpunten aan de hand van uw specifieke botstructuur welke van deze 5 stencils geschikt is voor u. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment Anastasia wenkbrauw make-up. Zo krijgt uw gezicht altijd de uitstraling die bij u past.

Nimue Skin Technologie op natuurlijke basis

Als u het beste voor uw huid wilt, gebruikt u de huidverzorgingsproducten van Nimue. Ze zijn van ongekend hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten die door hun unieke combinatie een verbazend mooi resultaat leveren. Nimue baseert haar filosofie op aromatherapie, homeopathie en biotechnologie. Of u nu een normale huid hebt of een gevoelige, Nimue lost uw huidprobleem op. U ziet direct resultaat.

Positieve eigenschappen van Nimue huidverzorgingsproducten

Nimue derma-cosmeticeuticals hebben de volgende positieve eigenschappen:

  • Zorgt voor huidverjonging
  • Herstelt de huid
  • Beschermt tegen de zon
  • Gaat oxidatie tegen

Behandelprincipes van Nimue

Nimue verdeelt haar huidverzorgingsproducten in 4 groepen. Dit gebeurt naar huidprobleem en niet naar huidtype. Deze onderverdeling is als volgt:

  • Beschadigde huid door invloeden van buitenaf
  • Huid met pigmentvlekken
  • Onzuivere huid
  • Gevoelige huid

Ook kennismaken met onze geweldige producten? Bel meteen voor een afspraak naar 06 - 23 38 81 43.


Jolan’s beautysalon… gewoon goed