Volg JOLAN.

Shellac nagels en nail art bij nagelstyliste Renswoude

Jolan’s beautysalon is een veelzijdige schoonheidssalon met een keur aan kwaliteitsbehandelingen voor de verzorging van uw handen en teennagels. Wilt u een behandeling die niet op deze webpagina staat? Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden. In onze nagelsalon kunt u kiezen uit de volgende manicurebehandelingen:

Manicure Original: een ontspannende behandeling waarbij de nagelstyliste uw handen reinigt en uw nagels in de gewenste vorm en lengte vijlt. Vervolgens worden de nagelriemen teruggeduwd. Tot slot polijst zij uw nagels en lakt ze in de kleur die u wenst. De duur van deze behandeling is 30 minuten.

Manicure Princess

Een fijne, ontspannende nagelbehandeling die begint met het reinigen van uw handen. Daarna vijlt de nagelstyliste uw nagels in de gewenste vorm en lengte. Tijdens deze behandeling scrubt zij uw handen en masseert uw nagels met een weldadige nagelriemolie. Na afloop dompelt ze uw handen in een nagelbad waarna uw nagelriemen worden teruggeduwd. Tot slot polijst zij uw nagels en voorziet ze van een prachtige nagellak in de kleur die u het liefste hebt. De duur van de Princess behandeling is 45 minuten.

Manicure Queen

Een luxe nagelbehandeling van a tot z. Na het reinigen van uw handen vijlt de nagelstyliste uw nagels in de juiste vorm en lengte. Daaropvolgend worden uw handen verwend met een heerlijke scrub. Natuurlijk ontbreekt een nagelmassage met nagelriemolie niet. Nadat uw nagels een bad hebben gehad, duwt de nagelstyliste de nagelriemen terug en volgt een ontspannende handmassage. Voordat uw nagels worden gepolijst en in de juiste kleur worden gelakt, verwent zij uw handen met een verzorgende paraffine handpakking.

Acrylnagels zetten

Wilt u ook het genot van acrylnagels ervaren? Kom dan naar onze beautysalon.

Shellac behandeling

Verwen uzelf ook met een Shellac behandeling. De spraakmakende UV3-technologie die een geweldig effect geeft. De polish laat niet los en gedraagt zich als een gelnagel. Wij kunnen een nieuwe set aanbrengen en ook uw oude Shellac verwijderen. Ook te combineren met onze nail art.

Behandelingen teennagels

Doe uw teennagels eens een plezier. Vooral in voorjaar en zomer voelt u zich prettiger als uw teennagels er ook goed verzorgd uitzien. Wij bieden u de volgende behandelingen:

  • Teennagels french manicure
  • Teennagelbehandeling met Shellac
  • Teennagels voorzien van glitters

Overige manicurebehandelingen

  • Nagels lakken
  • French manicure lakken
  • Strass steentjes plaatsen
  • Behandeling losse nagel
  • Kunstnagels verwijderen

Ook zin in een fijne nagelbehandeling of nail art? Wacht dan niet langer, maar maak nu een afspraak. Bel hiervoor naar 06 - 23 38 81 43.

Jolan’s beautysalon… gewoon goed