Volg JOLAN.

Gezichtsbehandelingen en harsen schoonheidsspecialiste in Renswoude

Jolan’s beautysalon biedt u geavanceerde gezichtsbehandelingen met de natuurlijke producten van Nimue. De plantaardige ingrediënten hebben een therapeutische en helende werking. Wanneer u de producten van Nimue regelmatig gebruikt zal uw huid zienderogen verbeteren. Naast gezichtsbehandelingen voeren wij ook harsbehandelingen uit.

Harsen

U kunt bij ons een afspraak maken voor het harsen van:

  • Bovenlip
  • Kin
  • Kaaklijn
  • Onderbenen
  • Bovenbenen
  • Onderarmen
  • Bovenarmen
  • Oksels
  • Bikinilijn

Nimue Youth gezichtsbehandeling

Een huidbehandeling speciaal voor vrouwen van 8 tot 23 jaar die last hebben van een verstopte huid en acne. Nimue zorgt ervoor dat de normale huidfuncties blijvend terugkeren. Bij regelmatige behandelingen met deze producten zal snel herstel en verbetering intreden. Een behandeling bestaat uit een reiniging met de youth facial wash en vervolgens een peeling met exfoliating enzyme. Hierna verwijderen we oneffenheden, reinigen de huid en kalmeren deze met een youth purifying masker. Tot slot behandelen we uw huid met SPF40. De duur van deze huidbehandeling is 30 minuten.

Nimue Core Prescription

Een intensieve reinigende behandeling voor elk huidbeeld en in het bijzonder de probleemhuid. Deze behandeling bestaat uit een reiniging met cleansing gel gevolgd door een conditioner en een peeling met exfoliating enzyme. Daarna opnieuw een huidconditioner met daaropvolgend een bio-active complex of glycolpeeling. Daarna worden de onzuiverheden op uw huid verwijderd en epileren we. Na afloop behandelen we uw huid opnieuw met een conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot verwennen wij uw gezicht met een SPF40. Deze behandeling duurt 45 minuten.

Nimue Maintenance

Een weldadige onderhoudsbehandeling voor de volwassen huid. Het verhoogt de elasticiteit en veerkracht van uw huid en verfijnt de structuur. In overleg stemmen wij deze behandeling af op uw huidclassificatie. De behandeling start met een reinigende cleansing gel met daarna een conditioner. Hierop volgt een peeling met exfoliating enzyme en opnieuw een conditioner. Vervolgens passen wij een bio-active complex of glycolpeeling toe en verwijderen we onzuiverheden. Hierna kunnen we epileren om uw huid na het verwijderen van de haartjes te voorzien van een heerlijk verzorgend crèmemasker of een ontspannende gezichtsmassage. Hierna gebruiken we opnieuw een conditioner gevolgde door een verzorgende after care hydrator of moisture lite. De behandeling eindigt met een SPF40. Totale behandelingsduur 60 minuten.

Nimue Advanced

Dit is een uitgebreide onderhoudsbehandeling die tevens dode huidcellen verwijdert. De behandeling verbetert de textuur van uw huid en werkt verjongend. In overleg stemmen wij de behandeling af op uw huidprobleem. De onderhoudsbehandeling bestaat uit een reiniging met cleansing gel, conditioner, een peeling met exfoliating enzyme en een conditioner. De volgende fase start met een bio-active complex of glycolpeeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, een onspannende gezichtsmassage, een verzorgend masker, conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot verwennen we uw huid met een SPF40. De behandelingsduur is 75 minuten.

Nimue Boost

De Nimue boost is een topbehandeling met als doel het verjongen van uw gezichtshuid. Deze behandeling maakt uw huid elastischer, veerkrachtiger en geeft meer soepelheid. Na afloop ziet u direct een glanzende huid met een verfijnde textuur. Deze intensieve gezichtsbehandeling begint met het reinigen met cleansing gel, gevolgd door een conditioner. Peeling met exfoliating enzyme en opnieuw een conditioner. Daarna een behandeling met bio-active complex of glycolpeeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren, een ontspannende gezichtsmassage inclusief ampul, modellerend collageenmasker, conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. De behandeling eindigt met een SPF40. Totale duur 90 minuten.

Active Glycol treatment

Deze gezichtsbehandeling is voor elke vrouw die een stralend, jeugdig uiterlijk wil. Het is een actieve behandeling die uw dode huidcellen verwijdert en de huid diep reinigt. De behandeling bestaat uit een reiniging met cleansing gel, conditioner, peeling met exfoliating enzyme, conditioner, glycol 35%, een bio-active complex, verwijderen van onzuiverheden, epileren, inmasseren van een super hydraterend masker, conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot volgt een SPF40. Deze behandeling duurt 75 minuten.

TCA Peeling

Is uw huid beschadigd door inwerking van de zon, overgepigmenteerd of hebt u een problematische huid? In die gevallen is de TCA peeling een uitkomst. Na de behandeling neemt u de huidvernieuwing direct waar, is uw huid zichtbaar gladder en het pigment verminderd. Deze behandeling begint met een dieptereiniging met cleansing gel, conditioner, peeling met exfoliating enzyme, conditioner, bio-active complex, verwijderen van onzuiverheden, prepping solution, TCA peeling en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot voorzien wij uw huid van een heerlijke SPF40. Duur van de behandeling is 60 minuten.

Microneedling

Deze behandeling is gericht op genezing van uw huid. Het is een veilige en effectieve manier om uw huid weer gezond te maken. Met de microneedling roller maken we microscopisch kleine kanaaltjes in de huid, waardoor werkzame stoffen weer diep in de huidlagen kunnen doordringen. Doordat uw huid geneest, maakt deze meer collageen aan en verbetert de celdeling. De behandeling begint met het reinigen met cleansing gel, een conditioner, peeling met exfoliating enzyme, opnieuw een conditioner, bio-active complex, weghalen van onzuiverheden, epileren, prepping solution, microneedling, ampul, aanbrengen modellerend masker of collageen masker en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. De behandeling sluiten we af met een heerlijk SPF40. De behandelingsduur is 75 minuten.

Skin needling pen

Skin needling pen is de ideale behandeling voor verjonging van uw huid. U hebt binnen enkele weken al zichtbaar resultaat. Met de needling pen maken we minuscule kleine gaatjes in uw huid, zodat deze werkzame stoffen beter opneemt. Het gevolg is dat uw huid ook zelf weer collageen gaat aanmaken, waardoor deze zichzelf op een natuurlijke manier herstelt. De behandeling bestaat uit een reiniging met cleansing gel, een conditioner, peeling met exfoliating enzyme, conditioner, bio-active complex, weghalen van onzuiverheden, epileren, hyaluron gel, gebruik van de skin needling pen, ampul, vliesmasker, en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot brengen we een SPF40 aan. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Ook een gezichtsbehandeling met verbluffend resultaat? Maak nu een afspraak op 06 - 23 38 81 43. Wij zijn u graag van dienst.


Jolan’s beautysalon… gewoon goed