Ontdek Jolan’s Beautysalon in Renswoude

Welkom bij Jolan’s Beautysalon. Je kan bij mij terecht voor een scala aan schoonheidsbehandelingen voor je wenkbrauwen, nagels en huid. Ik werk met producten van gerenommeerde topmerken zoals Nimue Skin Technology, Anastasia Beverly Hills en CND Shellac.

Stralende nagels met CND Shellac

CND Shellac is een innovatieve nagelverzorgingslijn en een ware revolutie in de nagelwereld. Dankzij de gepatenteerde UV3-technologie geniet je van de voordelen van zowel gellak als nagellak. Dit betekent: lange tijd genieten van mooie, sterke nagels!

CND Shellac: De ultieme nagelverzorging

CND Shellac is een krachtige polish die je nagels een stralende hoogglans geeft. Het is echter geen vervanging voor kunstnagels of traditionele nagellak. Met Shellac maak je een einde aan afbladderende nagels, lelijke nagelranden, scheurtjes en krassen: Je geniet maar liefst twee weken van perfecte nagels. Bovendien, je kunt kiezen uit maar liefst 47 trendy kleuren én creatieve nailart, waarmee je jouw nagels een unieke en persoonlijke touch geeft.

Perfecte wenkbrauwen met Anastasia Beverly Hills

Wie wil er geen perfecte wenkbrauwen? Met de producten van Anastasia Beverly Hills kun je altijd rekenen op perfect gestylede wenkbrauwen, zelfs als je van nature ‘weinig wenkbrauw’ hebt. Bij Jolan’s Beautysalon hebben we de oplossing voor jou!

Het geheim van Anastasia

Anastasia is een absoluut stijlicoon op het gebied van wenkbrauwen en gebruikt de basisverhoudingen van je gezicht als uitgangspunt. In onze salon werken we ook met deze verhoudingen. We kijken naar jouw botstructuur en naar verschillende meetpunten om te bepalen welke van de vijf wenkbrauw stencils het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment aan Anastasia wenkbrauw make-up om ervoor te zorgen dat jij jouw wenkbrauwen zelf dagelijks kunt perfectioneren.

Natuurlijke huidverzorging met Nimue Skin Technology

Omdat wij de hoogst mogelijke kwaliteit aan huidverzorging willen kunnen bieden, maken we gebruik van de producten van Nimue. Deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten die tot zeer goede resultaten leiden. Nimue baseert haar filosofie op aromatherapie, homeopathie en biotechnologie. Dit maakt dat Nimue producten maakt voor ieder huidtype. Van probleemhuid tot droge huid en van gevoelige huid tot de oudere huid.

Nimue derma-cosmeticeuticals bieden verschillende voordelen:

  • Huidverjonging
  • Herstel van de huid
  • Bescherming tegen de zon
  • Bestrijding van oxidatie

Kies voor Nimue: Jouw huid verdient het beste

Nimue verdeelt haar huidverzorgingsproducten in vier categorieën, gebaseerd op huidproblemen, niet op huidtype:

  1. Beschadigde huid door externe invloeden
  2. Huid met pigmentvlekken
  3. Onzuivere huid
  4. Gevoelige huid

Shellac laten aanbrengen of een huidverzorgingsbehandeling? Maak een afspraak!

Wil je kennismaken met onze geweldige producten en behandelingen? Aarzel niet en bel direct voor een afspraak naar 06 – 23 38 81 43.