Jolan’s Beautysalon, voor Shellac, manicures en nail art

Bij Jolan’s Beautysalon kun je genieten van hoogwaardige manicurebehandelingen voor zowel je handen als teennagels. Zo kun je bij ons terecht voor een manicure of Shellac nagels. Heb je een specifieke behandeling in gedachten die je niet op deze pagina ziet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail voor meer informatie over de mogelijkheden.

Manicure Princess: verwen je handen

Onze Manicure Princess behandeling is een heerlijk ontspannende nagelbehandeling die je handen in de watten legt. Het begint met een grondige reiniging van je handen, gevolgd door het vijlen van je nagels in de gewenste vorm en lengte. Tijdens deze behandeling wordt er ook een verkwikkende scrub toegepast op je handen, en je nagels worden verwend met een luxueuze nagelriemolie massage. Hierna worden je handen ondergedompeld in een nagelbad, waarbij de nagelriemen zorgvuldig worden teruggeduwd. Tot slot worden je nagels gepolijst en voorzien van prachtige nagellak in jouw favoriete kleur. De totale duur van de Princess behandeling is 45 minuten.

Manicure Queen: pure luxe en een absoluut verwenmoment voor jezelf

De Manicure Queen behandeling biedt een luxueuze nagelervaring van begin tot eind. Na het grondig reinigen van je handen, worden je nagels vakkundig gevijld in de juiste vorm en lengte. Vervolgens krijgen je handen een verwenbeurt met een heerlijke scrub. Een nagelmassage met nagelriemolie is uiteraard ook onderdeel van deze behandeling. Na een ontspannend handbad duwt de nagelstyliste zorgvuldig de nagelriemen terug, gevolgd door een verzorgende handmassage. Voordat je nagels worden gepolijst en gelakt in de kleur van jouw keuze, worden je handen gehuld in een verzorgende paraffine handpakking.

Acrylnagels voor een prachtige én duurzame look

Acrylnagels zien er prachtig uit, met een glanzende en verzorgde uitstraling, waardoor je handen er altijd prachtig uitzien. Daarnaast geven ze je de vrijheid om creatieve nagelontwerpen te kiezen waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Maar, misschien is het grootste voordeel van acrylnagels nog wel dat ze erg duurzaam zijn. Je laat je nagels slechts iedere vier weken (ongeveer) opvullen!

Wil je zelf ervaren hoe het is om acrylnagels te hebben? Maak een afspraak!

Shellac nagels: langdurige perfectie

Gun jezelf Shellac nagels. Doordat Shellac beschikt over de UV3-technologie, hecht de lak als een gelnagel. Shellac blijft daardoor wel twee weken keurig zitten! We kunnen zowel een nieuwe set aanbrengen als je oude Shellac verwijderen. Deze behandeling is ook te combineren met onze creatieve nail art. Zo geef je je nagels een personal touch.

Teennagelverzorging voor de lente en zomer

Vergeet je teennagels niet, vooral in de lente en zomer, als je weer lekker je open schoenen wilt dragen. Bij Jolan’s Beautysalon bieden we diverse teennagelbehandelingen, waaronder:

  • Teennagels in French Manicure stijl
  • Teennagelbehandeling met Shellac
  • Teennagels voorzien van sprankelende glitters

 

Meer manicurebehandelingen en Nail Art opties

Naast onze standaardbehandelingen bieden we ook:

  • Nagels lakken
  • French Manicure lakken
  • Plaatsen van strass steentjes
  • Behandeling voor losse nagels
  • Verwijdering van kunstnagels

Ook mooie, verzorgde handen en schitterende nagels? Maak nu een afspraak door te bellen naar 06 – 23 38 81 43.