Jolan’s Beautysalon: Schoonheidsspecialiste Renswoude

Ben je op zoek naar de ultieme verzorging voor je huid? Bij Jolan’s Beautysalon bieden we geavanceerde gezichtsbehandelingen met de natuurlijke producten van Nimue, die bekend staan om hun therapeutische en helende eigenschappen. Ontdek hoe deze behandelingen je huid kunnen transformeren en verjongen.

Nimue producten voor gezichtsbehandelingen

Nimue staat voor natuurlijke schoonheid en effectieve huidverzorging. Door regelmatig de producten van Nimue te gebruiken, zie je al snel verbetering optreden. En ook belangrijk: je huid vóélt weer lekker soepel en fris aan!

Schoonheidsspecialiste Jolan’s Renswoude, óok voor harsbehandelingen

Wil je af van ongewenste haartjes? Bij Jolan’s Beautysalon kun je terecht voor professionele harsbehandelingen op verschillende gebieden, zoals de bovenlip, kin, kaaklijn, onderbenen, bovenbenen, onderarmen, bovenarmen, oksels en bikinilijn. Laat je huid weer zijdezacht aanvoelen.

Nimue youth gezichtsbehandeling

Speciaal voor jonge vrouwen tussen 8 en 23 jaar bieden we de Nimue Youth Gezichtsbehandeling aan. Deze behandeling is gericht op het herstellen van een verstopte huid en het verminderen van acne. Onze behandeling begint met een reiniging met de youth facial wash, gevolgd door een peeling met exfoliating enzyme. Daarna verwijderen we onzuiverheden, reinigen we je huid en kalmeren we deze met een youth purifying masker. Tot slot behandelen we je huid met SPF40. Deze huidbehandeling duurt 30 minuten en je ziet meteen resultaat!

Nimue core prescription

Bij Jolan’s Beautysalon, schoonheidsspecialiste Renswoude kun je ook terecht als je een probleemhuid hebt. Deze behandeling begint met een reiniging met cleansing gel, gevolgd door een conditioner en een peeling met exfoliating enzyme. Daarna brengen we opnieuw een huidconditioner aan, gevolgd door een bio-active complex of glycolpeeling. Vervolgens zullen we onzuiverheden in de huid verwijderen en epileren indien nodig. Na afloop wordt je huid opnieuw behandeld met een conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite en SPF40. Deze behandeling duurt 45 minuten.

Nimue maintenance voor de volwassen huid

Bij Schoonheidsspecialiste Jolan’s in Renswoude geniet je 60 minuten van een ontspannende gezichtsbehandeling die je volwassen huid onderhoudt, de elasticiteit en veerkracht verbetert, en de huidstructuur verfijnt. We passen de behandeling aan aan jouw huidtype en gebruiken onder andere een reinigende cleansing gel, peeling met exfoliating enzyme, en verzorgende producten. Optioneel kunnen we meteen voor je epileren en verwennen we je huid met een masker of massage. De behandeling wordt afgesloten met SPF40.

Nimue advanced voor verbeterde textuur

De Nimue Advanced behandeling is uitgebreider en richt zich op het verwijderen van dode huidcellen. Het verbetert de textuur van je huid en laat je er jonger uitzien. Deze behandeling begint met een reiniging met cleansing gel, een conditioner, een peeling met exfoliating enzyme en opnieuw een conditioner. Daarna gaan we verder met een bio-active complex of glycolpeeling, het verwijderen van onzuiverheden, epileren, een ontspannende gezichtsmassage, een verzorgend masker, een conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot beschermen we je huid met een SPF40. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Nimue boost voor een stralende huid

De Nimue boost is dé gezichtsbehandeling die je er jonger uit laat zien. Het maakt je huid elastischer, veerkrachtiger en soepeler, en je zult meteen na de behandeling een stralende huid met een fijnere textuur zien. We beginnen met een reiniging met cleansing gel, gevolgd door een conditioner. Daarna een peeling met exfoliating enzyme en opnieuw een conditioner. Vervolgens behandelen we met een bio-active complex of glycolpeeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, geven een ontspannende gezichtsmassage met een ampul, brengen een modellerend collageenmasker aan, een conditioner en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. De behandeling wordt afgerond met SPF40. De totale duur is 90 minuten.

Active glycol treatment voor een jeugdige uitstraling

Deze gezichtsbehandeling is perfect wanneer je een stralend, jeugdig uiterlijk wilt. Het is een actieve behandeling die je dode huidcellen verwijdert en je huid diep reinigt. De behandeling begint met een reiniging met cleansing gel, gevolgd door een conditioner, een peeling met exfoliating enzyme, nog een conditioner, en vervolgens glycol 35%. Daarna passen we een bio-active complex toe. Zo verwijderen we onzuiverheden. Daarna volgt epileren en masseren we een masker in. Uiteraard volgt nog een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot brengen we SPF40 aan. Deze behandeling duurt 75 minuten.

TCA peeling voor huidvernieuwing

Heeft je huid schade opgelopen door de zon, pigmentvlekken of andere problemen? Overweeg dan de TCA peeling. Deze behandeling bevordert huidvernieuwing en vermindert pigmentatie. De behandeling omvat dieptereiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, prepping solution en SPF40-bescherming. Deze peeling duurt 60 minuten.

Microneedling voor huidgenezing

Deze behandeling richt zich puur op genezing van de huid. Met de microneedling roller maken we kleine kanaaltjes in je huid, waardoor actieve stoffen diep kunnen doordringen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de celregeneratie. De behandeling start met reinigen met cleansing gel, een conditioner, peeling met exfoliating enzyme, nog een conditioner, bio-active complex, verwijderen van onzuiverheden, epileren, prepping solution, microneedling, ampul, en het aanbrengen van een modellerend masker of collageenmasker. We sluiten de behandeling af met een verzorgende after care hydrator of moisture lite en een SPF40. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Skin needling pen voor verjonging

De Skin Needling Pen behandeling is ideaal voor huidverjonging. Je zult binnen enkele weken al resultaat zien. Met de needling pen maken we kleine gaatjes in je huid, waardoor deze actieve stoffen beter opneemt. Hierdoor begint je huid ook weer collageen aan te maken en herstelt op een natuurlijke manier. De behandeling omvat reiniging met cleansing gel, conditioner, peeling met exfoliating enzyme, conditioner, bio-active complex, verwijderen van onzuiverheden, epileren, hyaluron gel, skin needling pen, ampul, vliesmasker, en een verzorgende after care hydrator of moisture lite. Tot slot brengen we SPF40 aan. Deze behandeling duurt 75 minuten.

Boek een behandeling bij schoonheidsspecialiste Renswoude

Wil je ook genieten van een verfrissende en verzorgende gezichtsbehandeling? Maak nu een afspraak bij Jolan’s Beautysalon, schoonheidsspecialiste Renswoude, door te bellen naar 06 – 23 38 81 43.