Volg LAKIM.

Moderne kapsels, permanent, haar kleuren in Scherpenzeel

De start van een mooi kapsel begint bij kapsalon La Kim. Geniet van onze behandelingen voor haar en hoofd. Kies uit een keur aan haarproducten die precies passen bij uw type haar. Van knippen, wassen en hairstyling tot haar kleuren, permanent, nagroeibehandelingen en highlights. Dames, heren en kinderen zijn bij ons van harte welkom. Welk kapsel u ook wilt, bij kapsalon La Kim zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends in moderne kapsels. Ga ook voor vakmanschap en ervaring en profiteer van de aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer informatie over een behandeling of product? Onze stylistes geven u graag een goed onderbouwd advies en nuttige tips.

Moderne kapsels
Permanent
Haar kleuren

Behandelingen

Wassen: bij kapsalon La Kim hoeft u uw haar niet thuis van tevoren te wassen. Wij doen dit standaard als extra service. Uiteraard met een shampoo die past bij uw type haar.

Knippen: basic finishen, finishen, Gardi boldi baard en Coup de feu

Finishen: watergolf, drogen van uw kleuring en modelföhnen

Haar kleuren: alle haarlengten, highlights scalp, lowlights en highlights tijdens kleuring.
Uitgroeibehandelingen: alle haarlengten

Permanent of omvormen: gedeeltelijke omvorming, aanzet omvorming, spiraal, carrousel, pony

Bruidskapsel en visagie: op de mooiste dag van uw leven kunnen wij uiteraard ook uw bruidskapsel en de visagie verzorgen. Wilt u van tevoren graag weten hoe uw haar en make-up er op uw huwelijksdag uit gaan zien? Doe dan onze speciale bruids try out.

Verwen uzelf met een van onze moderne kapsels of haarbehandelingen. Bel nu voor een afspraak naar 033 258 9043.

Kapsalon La Kim… altijd inspirerend